SOLD RM770,000 - Single Family Home
—-2 Storey house Ukay Bistari Ukay Perdana Ulu Klang for sale—-
Ukay Bistari Ukay Perdana Ulu Klang PROPERTY DETAIL :
-1400sq ft
-20×70
-3 1rooms/3baths
-New House
-Limited Area
FACILITIES :
-24hours security
-Playground
-Surau
-Tadika
UKAY BISTARI UKAY PERDANA ULU KLANG LOCATION :
1) 10 Minute to schools
– SMK KERAMAT
– SMK HLU KLANG
– SMK TMN MELAWATI
– SMK WANGSA MAJU
2) 10 Minute to Shopping complex
– WANGSA WALK
– AEON BIG
– GIANT PERMATA
– 3 minute to GIANT Bkt Antarabangsa
3) 5 Minute to highways
– MRR2
– AKLEH
– DUKE
4) Mosques
– Masjid Bkt antarabangsa
– Masjid Hulu Klang
– Masjid n Melawati
Kindly contact MOHD 0122237269 for details
and viewing
: Mohd – 0122237269
: Legacy Real Property Sdn Bhd
: mohd@legacyrealty.my
: www.legacyrealty.my
: www.hartanahhot.com
** EJEN HARTANAH BERDAFTAR DENGAN LEGACY REAL PROPERTY. AKTIF DI KAWASAN Ukay Bistari Ukay Perdana DAN KAWASAN-KAWASAN BERHAMPIRAN**
Jika anda ingin menjual atau menyewakan hartanah, kami sedia memberi khidmat nasihat berkaitan proses penjualan / penyewaan hartanah bermula dari peringkat mencari pembeli, pembayaran deposit, proses pembiayaan pinjaman, proses guaman dan sebagainya. Contact 0122237269 Mohd untuk khidmat nasihat hartanah percuma. Kami telah membantu menguruskan sebanyak lebih dari 500 transaksi jual beli di seluruh Malaysia.
Bagaimana cara pemilihan Ejen Hartanah sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat mereka?
Pertama dan terutama, pastikan anda memilih ejen hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Senarai ejen hartanah berdaftar boleh di semak di website www.lppeh.gov.my
Seterusnya, cari ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah yang anda ingin jual/sewa. Ini akan membolehkan mereka bertindak dan bekerja dengan lebih efektif. Nasihat ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah anda biasanya lebih tepat dan bersesuaian dengan cara pemasaran, harga pasaran semasa, kepantasan mencari pembeli / penyewa yang berpotensi dan sebagainya.
Untuk melihat unit lain di Ukay Bistari, klik di sini.
Untuk menyemak nilai pasaran semasa hartanah anda, klik di sini.
boleh hubungi saya :
0123792584

Email : mohd@legacyrealty.my
Fb : https://www.facebook.com/hartanahhot2015
Senarai hartanah yang telah dijual/sewa di Malaysia

