Tanah dusun Rembau

Tanah dusun Rembau
Selangor, Malaysia.
SOLD RM290,000 - agriculture land
798 1.6 acre 3 Bedrooms 2 Bathrooms 10 Garages

Tanah dusun Rembau PERTANIAN + 3 UNIT HOUSES NEGERI SEMBILAN

Tanah dusun Rembau details :

Land Size 1.6 acre
Malay Reserved, Freehold
UiTM Rembau nearby
Dusun Buah Durian
3 unit Houses
3 bedrooms, 2 bathrooms
Good for rental purpose for students.

Rembau adalah sebuah daerah di Negeri Sembilan yang terletak di arah selatan bersempadan dengan negeri Melaka. Daerah Rembau seluas 402.76 kilometer persegi atau 41,512 hektar dengan penduduk seramai 43,011 (2010) orang yang mendiami 17 mukim mengandungi 204 buah kampung. Penduduk daerah ini majoritinya adalah petani, kakitangan kerajaan, pekerja perkilangan di kawasan perindustrian daerah atau di Seremban.

Rembau merupakan salah satu daripada 7 daerah yang terdapat di Negeri Sembilan. Kedudukannya yang terletak di kawasan pinggiran sebelah barat Banjaran Titiwangsa juga menjadikan daerah tersebut sebahagian daripada Negeri Sembilan barat, bersama-sama daerah Seremban dan daerah Port Dickson.

Daerah Rembau bersempadan dengan daerah Seremban di utara, daerah Port Dickson di barat, daerah Kuala Pilah di timur, dan daerah Tampin dan daerah Alor Gajah, Melaka di selatan.

Kindly contact MOHD 0122237269 for details
and viewing

: Mohd – 0122237269
: Legacy Real Property Sdn Bhd
: mohd@legacyrealty.my
: www.legacyrealty.my
: www.hartanahhot.com

** EJEN HARTANAH BERDAFTAR DENGAN LEGACY REAL PROPERTY. AKTIF DI KAWASAN Tanah dusun Rembau DAN KAWASAN-KAWASAN BERHAMPIRAN**

Jika anda ingin menjual atau menyewakan hartanah, kami sedia memberi khidmat nasihat berkaitan proses penjualan / penyewaan hartanah bermula dari peringkat mencari pembeli, pembayaran deposit, proses pembiayaan pinjaman, proses guaman dan sebagainya. 

Bagaimana cara pemilihan Ejen Hartanah sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat mereka?

Pertama dan terutama, pastikan anda memilih ejen hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Senarai ejen hartanah berdaftar boleh di semak di website www.lppeh.gov.my

Seterusnya, cari ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah yang anda ingin jual/sewa. Ini akan membolehkan mereka bertindak dan bekerja dengan lebih efektif. Nasihat ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah anda biasanya lebih tepat dan bersesuaian dengan cara pemasaran, harga pasaran semasa, kepantasan mencari pembeli / penyewa yang berpotensi dan sebagainya.

Untuk melihat unit lain di Hulu Langat, klik di sini.

Untuk menyemak nilai pasaran semasa hartanah anda, klik di sini.

Features

Property Video
Property on Map

Submitted by halima

Kepakaran kami adalah menguruskan jual beli tanah, rumah dan kilang dengan cepat dan berkesan. Hubungi kami ejen hartanah berdaftar. 0122237269 ejen hartanah…
Know More

Contact

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *