Tanah Kampung Kapal Lenggeng

Tanah Kampung Kapal Lenggeng
Selangor, Malaysia.
For Sale RM500,000 - agriculture land
679 3 acre

Tanah Kampung Kapal Lenggeng LAND FOR SALE!

Tanah Kampung Kapal Lenggeng details :

Sebidang tanah kebun buah buahan durian dan buah buahan lain utk dilepaskan seluas 1.225 hektar atau 3.026 ekar di Kg Kapal, Mukim Lenggeng, Negeri Sembilan.

Lengkap infra spt letrik, air & jln tar.

Dlm tanah tu ada 30 pokok durian (musang king, durian kampung dan durian kahwin, 10 pokok rambutan, 10 pokok manggis, 6 pokok petai, pokok kelapa, 800sqft kadang kambing, sebuah rumah, lampu solar led bernilai 12 ribu ringgit dan lain lain.

Geran Individu 1 penama.
Leasehold Bumi Lot baki 73 tahun lagi.

Dan jalan bertar dari laluan Kg Kapal hingga ke dlm kebun.

Laluan jalan masuk ke kebun telah di lengkapkan sebanyak 10 biji lampu jalan.

Mukim Lenggeng terletak dalam daerah Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia. Lenggeng merupakan bahagian Negeri Sembilan yang bersempadan dengan Beranang, negeri Selangor. Jadi sebahagian kampung di Selangor terletak juga di Negeri Sembilan. Ini berikutan sempadan negeri yang tidak begitu jelas, tidak ada sungai sempadan yang jelas untuk memisahkan Selangor dengan Negeri Sembilan.

Antara kampung yang terbahagi 2 di atas sempadan kedua-kedua negeri ialah:

Kampung Sungai Jai
Kampung Daching
Kampung Ulu Beranang
Kampung Broga
Kampung Tarun

Kindly contact MOHD 0122237269 for details
and viewing

: Mohd – 0122237269
: Legacy Real Property Sdn Bhd
: mohd@legacyrealty.my
: www.legacyrealty.my
: www.hartanahhot.com

** EJEN HARTANAH BERDAFTAR DENGAN LEGACY REAL PROPERTY. AKTIF DI KAWASAN Tanah Kampung Kapal Lenggeng DAN KAWASAN-KAWASAN BERHAMPIRAN**

Jika anda ingin menjual atau menyewakan hartanah, kami sedia memberi khidmat nasihat berkaitan proses penjualan / penyewaan hartanah bermula dari peringkat mencari pembeli, pembayaran deposit, proses pembiayaan pinjaman, proses guaman dan sebagainya. 

Bagaimana cara pemilihan Ejen Hartanah sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat mereka?

Pertama dan terutama, pastikan anda memilih ejen hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Senarai ejen hartanah berdaftar boleh di semak di website www.lppeh.gov.my

Seterusnya, cari ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah yang anda ingin jual/sewa. Ini akan membolehkan mereka bertindak dan bekerja dengan lebih efektif. Nasihat ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah anda biasanya lebih tepat dan bersesuaian dengan cara pemasaran, harga pasaran semasa, kepantasan mencari pembeli / penyewa yang berpotensi dan sebagainya.

Untuk melihat unit lain di Hulu Langat, klik di sini.

Untuk menyemak nilai pasaran semasa hartanah anda, klik di sini.

Features

Property on Map

Submitted by halima

Kami adalah Ejen Hartanah Berdaftar dengan Legacy Real Property Sdn Bhd. Berpengalaman selama 12 tahun dalam transaksi jual beli 1000…
Know More

Contact

Loading...

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *