Tanah Tepi Jalan Sungai Pelong

Tanah Tepi Jalan Sungai Pelong
Selangor, Malaysia.
For Sale RM4,000,000 - Development land
516 51280 sqft

Tanah Tepi Jalan Sungai Pelong untuk dijual

Tanah Tepi Jalan Sungai Pelong details :

Tanah 1.17 ekar di lokasi strategik Jalan Kepong-Kuala Selangor. Berhampiran simpang ke Sg Plong. Geran individu, freehold international lot. Ada 10 buah rumah sewa dan satu bengkel. Kutipan sewa bulanan sebanyak rm10k. Ada separuh lagi tanah kosong untuk dibangunkan kedai atau rumah sewa. Bersebelahan dengan balai polis, sekolah menengah, stesen minyak.

Sungai Buloh, or Sungei Buloh, is a town, a mukim (commune) and a parliamentary constituency in the northern part of Petaling region, Selangor, Malaysia. The name itself means bamboo river in the Malay language. It is located 16 km NW of downtown Kuala Lumpur and 8 km north of the Subang Airport, along the Kuala Selangor highway.

Bordering Damansara, Kepong, Kuang and Kuala Selangor, Sungai Buloh is notable for its colonial-era leper colony, one of the largest in the country.

Sungai Pelong is a small town in Petaling district, Selangor, Malaysia. The town is located between Paya Jaras and Sungai Buloh.

Sungai Pelong merupakan sebuah pekan kecil di utara daerah Petaling, Selangor dalam kawasan Sungai Buloh, Malaysia. Pekan ini terletak di antara Paya Jaras dan Kuala Selangor. Kampung yang dibuka pada tahun 1916 ini bagaimanapun telah dibangunkan menjadi sebuah kawasan yang agak maju. Kawasan ini menyediakan pelbagai kemudahan asas bagi kegunaan penduduk. Contohnya, KTM Sungai Buloh yang hanya berjarak 5.4km dari sini bersamaan 7 minit menaiki kereta.

Kindly contact MOHD 0122237269 for details
and viewing

: Mohd – 0122237269
: Legacy Real Property Sdn Bhd
: mohd@legacyrealty.my
: www.legacyrealty.my
: www.hartanahhot.com

** EJEN HARTANAH BERDAFTAR DENGAN LEGACY REAL PROPERTY. AKTIF DI KAWASAN Tanah Tepi Jalan Sungai Pelong DAN KAWASAN-KAWASAN BERHAMPIRAN**

Jika anda ingin menjual atau menyewakan hartanah, kami sedia memberi khidmat nasihat berkaitan proses penjualan / penyewaan hartanah bermula dari peringkat mencari pembeli, pembayaran deposit, proses pembiayaan pinjaman, proses guaman dan sebagainya. 

Bagaimana cara pemilihan Ejen Hartanah sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat mereka?

Pertama dan terutama, pastikan anda memilih ejen hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Senarai ejen hartanah berdaftar boleh di semak di website www.lppeh.gov.my

Seterusnya, cari ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah yang anda ingin jual/sewa. Ini akan membolehkan mereka bertindak dan bekerja dengan lebih efektif. Nasihat ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah anda biasanya lebih tepat dan bersesuaian dengan cara pemasaran, harga pasaran semasa, kepantasan mencari pembeli / penyewa yang berpotensi dan sebagainya.

Untuk melihat unit lain di Hulu Langat, klik di sini.

Untuk menyemak nilai pasaran semasa hartanah anda, klik di sini.

Features

Property on Map

Submitted by halima

Kami adalah Ejen Hartanah Berdaftar dengan Legacy Real Property Sdn Bhd. Berpengalaman selama 12 tahun dalam transaksi jual beli 1000…
Know More

Contact

Loading...

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *